Til ungdomsspilleren. Kom med i BBK :

Hvis du mener, at badminton i BBK er noget for dig, tager du kontakt med Ungdomsformanden, Stig Ryaa.

Efter aftale med ham kan du deltage i prøvetræninger, hvor du kan spille 3-4 gange, uden at du behøver at melde dig ind.
Derefter må du dog beslutte om badminton i BBK er noget for dig.

Når du har fået din indmeldelse med hjem - og har bragt den udfyldt retur til din træner, vil du og træneren aftale det rigtige hold og træningsdag for dig. Der kan du fortsætte med at spille. Hvis du senere skulle have behov for at ændre din træningstid, finder vi sammen en tid, der passer alle.

 

Til forældrene. Lidt nyttig information :

Sæsonen for ungdomstræning følger skolens feriekalender, det vil sige, at når der er lukket på skolen, er der også lukket til badminton. Bemærk skolens regler, hvor vinterferie i lige årstal er i uge 8 og i ulige år er i uge 7.

Første træning er den uge, hvor skolen starter. Træningen slutter ved udgangen af april. Der er dog være åbent for spil 1 dag om ugen i maj.

Ungdomsspillere har mulighed for at spille på hold. Holdturneringen kører i ungdoms klasser efter alder betegnet med UXX. For eksempel er U9 spillere alle under 9 år 1/1. U11 spillere er under 11 år 1/1 -og så videre op til U19.

Der er også mulighed for at spille i turneringer. Åbne turnering og Invitationsstævner spilles i Rækker startende fra D- rækken, hvor man altid kan deltage, hvis man ikke tidligere har vundet noget, Hvis man kommer til semifinaler eller til finaler, vil man få tilskrevet points, som gør, at man på et tidspunkt rykker op som C-række spiller. Og derefter kan fortsætte igennem rækkerne, indtil man (måske) er Elite spiller.

Hvis du ønsker at kende mere til reglerne for badmintonspil, er der her et link til regelsættet :

De officielle badminton regler.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------